Jak to doopravdy bylo s vlkem a Karkulkou?

Jak to bylo s panem Vlkem / Iva Gecková, Bára Buchalová
Jak to bylo s panem Vlkem / Iva Gecková, Bára Buchalová
13. června 2019, Kristina Neumannová Bílá

Z letošního školního roku už zbývá jen pár posledních hodin a pak hurá na prázdniny! Jak nejlépe odměnit svoje ratolesti za vysvědčení a za celoroční školní dřinu? Díky novinkám z nakladatelství Bambook si děti mohou přečíst tak trochu jinou verzi jedné z nejslavnějších pohádek nebo snít o kouzelných krajích.

Jak to bylo s panem Vlkem / Iva Gecková, Bára Buchalová

Pohádku o Červené Karkulce znají všechny děti. Jenže co když to celé bylo trochu jinak, než jak jim rodiče obyčejně vypráví? V našem příběhu se všechno točí kolem starého opuštěného mlýna. Pan Vlk, který se sem nastěhoval, je dost podezřelé individuum. Kdyby se ho ale Karkulka zalekla, nikdy by se nedozvěděla, co je ten starý podivín zač. Horác Vlk má rád kávu, loupáky a barevné hrníčky, jenže se zdá, že skrývá velké tajemství…
Rozsah 72 stran, tvrdá vazba, formát 165×215 mm, pro děti od 8 let.

 

Kouzelná zahrada – Pohádky pro dobré dny a zdravý spánek / Aneta Pavlová, Kateřina Kofroňová

Jednoho dne zmizí z oblohy hvězdy a voda přestane zpívat. Země je v ohrožení a potřebuje pomoc. Její jedinou nadějí je malá elfka Týninka s věrnou poletuškou. Proletět se na koních? Vidět zblízka mrakové peřiny a slyšet zpívat stromy a vodu? Proč by ne! Děti se mohou ponořit do inspirativního příběhu, který dokáže probudit jejich představivost, kreativitu a pocit sounáležitosti s přírodou. Netypická, bohatě ilustrovaná pohádková knížka vtáhne děti do kouzelného dobrodružství, v němž se uvolní a pustí z hlavy všechny strachy a obavy. Ideální před usnutím!
Rozsah 80 stran, tvrdá vazba, formát 165×215 mm, pro děti od 7 let.

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.