Pohádka Čertí brko představuje teaser

Pohádka Čertí brko představuje teaser

3. října 2018 Uljana Donátová

Pohádka pro celou rodinu Čertí brko vstupuje do kin 29. listopadu. V hlavních rolích se představí Judit Bárdos a Jan Cina, do čertovské role se po více než třiceti letech od vzniku legendárního filmu S čerty nejsou žerty vrací Ondřej Vetchý, aby ztvárnil Lucifera.
„Moc bych přál téhle pohádce, aby se zařadila mezi ty, na kterých jsme vyrostli a které jsme milovali a neseme si je v sobě po celý život,“ říká Ondřej Vetchý.

Čertoviny - nová pohádka režiséra Zdeňka Trošky

Čertoviny - nová pohádka režiséra Zdeňka Trošky
28. listopadu 2017 Uljana Donátová

Jako první český film roku 2018 vstoupí do kin pohádka režiséra Zdeňka Trošky Čertoviny. Scénář napsal režisér s Markem Kališem volně na motivy šumavských báchorek. V hlavních rolích čertů se představí Jakub Prachař a Dominick Benedikt. V kinech uvidíte Čertoviny od 4. ledna 2018.

Herečka Andrea Hoffmannová jako selka v nové pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny

Herečka Andrea Hoffmannová jako selka v nové pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny
14. listopadu 2017 Michaela Rozšafná

Herečka Andrea Hoffmannová se už v prosinci objeví na plátnech kin jako selka v nové pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny. Adventní období a vánoční čas jsou nedílně spojeny také s pohádkovými příběhy. Nová pohádka od režiséra Zdeňka Trošky Čertoviny,kterou natáčel letos na jaře, bude už v prosinci předpremiérově uvedena v několika českých a moravských městech.

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.