Přes prázdniny nesmí dojít čtivo!

Poznej báječné ženy aneb Vyzkoušej inspirující aktivity, objevuj a následuj je
13. srpna 2018, Kristina Bílá

Prázdniny jsou v půlce a všechny knížky přečtené? Není se čeho bát, přinášíme další novinky z nakladatelství Bambook, které zabaví děti na dlouhé hodiny.
 

Poznej báječné ženy aneb Vyzkoušej inspirující aktivity, objevuj a následuj je Ellen Baileyová, Lauren Farnsworthová, Sophie Beerová

 Každá stránka této knihy je plná ohromujících příběhů nejvýznamnějších žen historie a současnosti. Čtenáři do nich ale mohou také sami vstoupit, a to díky jedinečným aktivitám, úkolům podporující kreativitu a kritické myšlení. Nechybí kvízy ani náměty na kreslení, čímž publikace dostává nový rozměr a nejde jen o předčítání na dobrou noc.

Pozoruhodné ženy z celého světa ožily díky osobitým ilustracím, které zpestří např. osudy letkyně Amelie Erhartové, dánské špiónky Brity Tottové nebo skvělé architektky Zahy Hadid. Na konci naleznou čtenáři prostor pro vlastní zamyšlení, proč jsou důležitými osobami. Odkud přicházejí? Kam kráčí? Čeho chtějí dosáhnout? Ať už jsou jejich sny jakékoli, mohou se mezi neuvěřitelné osobnosti zařadit.

 

Nedáš, dostaneš! aneb Sportovní pohádky na dobrou noc - Petr Diviš, Roman Casado, Alex Dovis, Martin Skam Krejčí

 Co potřebuje každý sportovec? Pohádky a odpočinek! Čtěte, bavte se, sportujte i relaxujte s originálními vtipnými pohádkami. Víte, proč se mlsný fotbalový míč nikdy netrefil do brány? Proč se za čtvrté místo dává bramborová medaile? Jak to dopadlo s hokejkou, která tuze ráda faulovala? A co dělá starosti šachovému králi? 

 

Smíchula čaruje - Lenka Rožnovská, Bára Buchalová

Kouzelníků jsou plné knížky, ale žádný vám nevyčaruje tolik dobré nálady jako Smíchula! Smíchula je malý kouzelníček, ale jeho kouzla mají velkou moc. Kam tenhle střapatý smíšek přiletí, tam je veselo. Všichni ho mají rádi. A jak by taky ne, vždyť Smíchula umí svým čarováním vyřešit každý problém. Pomohl větru spravit flétnu, vyléčil nemocnou Terezku, naučil létat dědu Zoufalíka a určitě pobaví všechny milovníky pohádek.

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.