Atlas monster a nadpřirozených bytostí a další knižní novinky

Atlas monster a nadpřirozených bytostí z celého světa
23. února 2018, Michaela Rozšafná

Představujeme následující novoroční knižní novinky pro děti: Atlas monster a nadpřirozených bytostí z celého světaVědí draci o legraci?Čmárání pro radost.

Atlas monster a nadpřirozených bytostí z celého světa - Sandra Lawrence

Ilustrovaný atlas, objevený po staletích, představuje bytosti, které se od dávných časů vyskytují v příbězích, legendách a mýtech lidí na celém světě. Jsou to bytosti tajuplné, vymykající se všem přírodním a lidským zákonům: trpaslíci, obři, víly, skřítci, strašidla, démoni, obludy, draci a v neposlední řadě stvoření, která na sebe dokážou vzít podobu kohokoli a čehokoli… Co ale znamenají podivné šifrované vzkazy, které tvůrce atlasu Cornelius Walters zaznamenal do svého deníku…? – Tato výpravná obrazová publikace s tajemným příběhem přinese inspiraci a radost nejen dětem, ale čtenářům všeho věku a dobře poslouží k rodinnému čtení.
Počet stran: 64, překladatel: Lucie Kellnerová Kalvachová.

Vědí draci o legraci? - Daniela Krolupperová, Lenka Vybíralová

Veselá moderní pohádka od známé české autorky o neohrožené princezně, která vidí svět kolem sebe, jaký je, a při rozhodování se neřídí strachem a předsudky, ale svým zdravým rozumem. A tak když se do království přistěhuje nešťastný osamělý drak, nepropadá panice jako ostatní obyvatelé, ale snaží se přijít na to, jak mu v jeho situaci pomoci. Knížka je vhodná pro nácvik genetické metody prvního čtení, neboť je vysázená velkými písmeny.
Počet stran: 64

Čmárání pro radost - Isabelle Metzenová

Chceš umět kreslit veselé, jednoduché obrázky a barvami jim dodávat život? Ilustrátorka Isabelle ti ukáže, jak se to dělá! Krok za krokem ti jako předlohu nakreslí své nejoblíbenější malůvky. V knížce najdeš spoustu místa, kde si můžeš kresbičky vyzkoušet a nacvičit. Na tvoje pastelky čeká celá řada nevybarvených obrázků. Začni čmárat a nechej se překvapit vlastní kreativitou.
Počet stran: 96.

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.