Dubnové novinky v nakladatelství Bambook

Vznik ČSR 1918
18. dubna 2018, Kristina Bílá

Během dubna se v nakladatelství Bambook vyrojily hned tři silné dětské novinky, o kterých bychom vás rádi informovali. Na své si tentokrát přijdou dospělí příznivci DIY (udělej si sám), ale samozřejmě děti z různých věkových kategorií - od nejmenších přes začínající čtenáře až po zapálené čtenáře druhého stupně.

Vznik ČSR 1918 - Veronika Válková, Petr Kopl

Velezrada se trestá
Život na malém městě koncem války není plný nějakých divokých událostí, ale napětí je všudypřítomné. Koho ještě odvedou na vojnu, než válka skončí? Nese pošťák dopis od manžela z fronty, nebo úřední oznámení, že padl? Kde seženeme mouku, brambory, mléko? Čím zatopíme? A do toho Bára zjišťuje, že je dost stará na to, aby ji pro jednu větičku zastřelili za velezradu...

Časová osa v tabulce událostí vedoucích ke vzniku našeho státu v roce 1918 pomůže všem dětem s pochopením historických souvislostí.

Více o knize zde: https://www.grada.cz/vznik-csr-1918-9520/

Detektivové a narozeninový případ - Zuzana Pospíšilová, Markéta Vydrová

Představte si, že bezstarostně oslavujete narozeniny, a v tom se to stane. Krádež! A po ní následuje vyloupení celého bytu. Detektivové jsou ale opět ve skvělé kondici a jdou po horké stopě. Kluky čeká vyšetřování plné nesnází. Tentokrát budou mít překvapivou a milou posilu.

Více o knize zde: https://www.grada.cz/detektivove-a-narozeninovy-pripad-9997/

Vyrobte zábavnou knihu svému dítěti - Veronika Kubáčová

Děti si pomocí suchých zipů, patentek, cvočků, knoflíků, tkaniček a mnoho dalšího procvičí jemnou motoriku, zapojí zrak i hmat a nezapomenou ani na poznávání barev a tvarů. Ušijte knihu přímo na míru svému dítěti, které tak bude mít něco, co nikdo jiný na světě nemá. Fantazii se meze nekladou, stačí se jen inspirovat touto publikací. Poradíme vám, jak postupovat, co je možné kombinovat apod.
Zábava pro vás i vaše dítě!

Více o knize zde: https://www.grada.cz/vyrobte-zabavnou-knihu-svemu-diteti-9005/

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.