Knižní novinky pro nejmenší z nakladatelství Bambook

Pecivál domácí je hrdinou léta / Dagmar Medzvecová
Pecivál domácí je hrdinou léta / Dagmar Medzvecová
3. března 2021, Kristina Neumannová Bílá

Představujeme knižní novinky z nakladatelství Bambook Nakladatelského domu Grada, které pomohou rozptýlit zejména děti menšího věku.

 

Pecivál domácí je hrdinou léta / Dagmar Medzvecová

Pecivál domácí je velký lenoch. Hoví si ve zrezivělé konvi a nevystrčí ven ani nos. I kdybyste ho lákali sebevíc. Vystačí si s pojídáním drobků a lenošením ve svém křesle.
Jednoho dne se jeho kamarádi nevrátí z výletu domů. Ztratili se? Co když jsou v nebezpečí? Peciválovi nezbývá nic jiného než udělat odvážný krok a jít své kamarády hledat. Jak to všechno dopadne?
Přečtěte si příběh o síle přátelství a touze změnit své špatné vlastnosti.
Formát: 200x200 mm, počet stran: 80, pro děti od 3 let.


Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu / Agnese Baruzziová

Už jste někdy potkali vlka v brýlích? Asi ne, ale Bernard je opravdu potřebuje. Kamarádka červenka pro něj nachystala hledací hry a aktivity, které ho budou bavit, a ještě mu zostří zrak. A všechny se odehrávají ve vzduchu!
Formát: 215x308 mm, počet stran: 48.


Najdi mě! Dobrodružství pod zemí / Agnese Baruzziová

Už jste někdy potkali vlka v brýlích? Asi ne, ale Bernard je opravdu potřebuje. Kamarád krtek pro něj nachystal hledací hry a aktivity, které ho budou bavit, a ještě mu zostří zrak. Překvapí vás, kde všude pod zemí se může vlk pohybovat.
Formát: 215x308 mm, počet stran: 48.

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.