Červencové novinky z Bambooku

Kamarádi ze záhrobí
Kamarádi ze záhrobí
2. července 2019, Kristina Neumannová Bílá

Představujeme červencové knižní novinky pro děti z nakladatelství Grada, které vychází pod značkou Bambook.

Kamarádi ze záhrobí / Iva Gecková, Josef Pospíchal

Ticho jako v hrobě? Je to tu sice samý nebožtík, ale mrtvo tu rozhodně není. Naopak, za hřbitovní zdí to žije! Není divu, když se tu sešla povedená společnost – třeba ukašlaná dvojčata, motorkář nebo dokonce místní starosta. Tahle dušičková sešlost je toho názoru, že smrtí nic nekončí, takže si to, co nestihli zaživa, vynahradí právě teď. Pro všechny nebojácné děti jsou tu velmi podivuhodné a černohumorné příběhy z útulného hřbitova v Malinově!

Formát: 166x243 mm, vazba V8A, celobarevná, 112 stran


Jak funguje lidské tělo / Cristina Peraboniová, Guilia De Amicisová

Toto není typická příručka, která jen popisuje různé části lidského těla a jejich funkce. Knížka vypráví příběh lidského těla jako úžasného komplexního stroje. Pokud do sebe vše správně zapadá, funguje jako dokonale namazaný stroj. Víte, proč se v zimě třeseme? A proč se člověku přezdívá „holá opice“? Začněte objevovat lidské tělo od samého počátku lidstva až po součanost!

Formát: 245x340 mm, vazba V8A, celobarevná, 72 stran


Rozhýbej svůj jazýček / Marcela Kotová

Kniha pro rodiče
Není výslovnost vašeho dítěte ideální? Je načase s tím něco udělat! Kniha napomůže zábavnou formou rozhýbat jazýčky budoucích školáků. Hry a aktivity jsou rozčleněny do čtrnácti různých témat odrážejících svět předškoláčků. Pestrý obrazový doprovod děti přirozeně motivuje a pomůže jim v hravém cvičení.

V knize najdete:

  • dechová, motorická a artikulační cvičení
  • hry na rozvoj smyslů, slovního vyjadřování a logického myšlení
  • pohádky, říkanky a písničky i s notovým zápisem

Formát: 167x240 mm, vazba V2, celobarevná, 168 stran

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.