Komiksy jsou na léto jako stvořené!

Útěk z Kůstkova
Útěk z Kůstkova
26. června 2019, Sára Foitová

Nakladatelství CREW přináší tipy pro děti na letní komiksové počteníčko...

Útěk z Kůstkova

Fantasy příběh, který mixuje velké osudové dobrodružství s humorem, vás zavede so světa plného prapodivných bytostí – věčně hladových krysáků, bojových včel, obřích rudých draků a svérázných babiček. Do věta krásného i nebezpečného. A tentokrát je to celé v barvě, ve vydání „Scholastic“, které naučilo celou jednu generaci dětí milovat komiks.

 

Shazam: Monstrózní společenství zla

Malý sirotek Billy Batson byl obdařen úžasnými magickými schopnostmi… právě v tu správnou chvíli! K Zemi se blíží invaze mimozemských vetřelců a chystá se i útok pozemských monster, který řídí Batsonův věčný protivník, šílený vědec dr. Sivana. Billy Batson musí říct jen jedno slovo: Shazam! Tvůrce Kůstka přichází se svým hravým pohledem na právě zfilmovanou komiksovou ikonu!

 

DC Superhrdinky: Hity a mýty

I superhrdinové musí chodit do školy! Jen si kromě pětek a poznámek musejí dát pozor i na to, aby náhodou neotevřeli brány do pekla. To pak nastane problém větší, než když si učitelé pozvou rodiče na pohovor! Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn… a další hrdinky – ty všechny najdete v téhle knize!

 

My Little Pony: Návrat královny Chrysalis

Vítejte v Ponyville, domově Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Rarity, Fluttershy, Pinkie Pie, Applejack, a všech dalších vašich oblíbených poníků! Něco se ale děje, něco není ve městě v pořádku – obyvatelé se chovají nějak divně. Móc divně. Je na Mane Six, aby odhalila zdroj téhle podivnosti… než bude příliš pozdě!

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.